Article_Top_970x250

Bijesni Saudijci gađali hrvatskog trenera, od TV komentatora saznao da je dobio otkaz

video

Bijesni Saudijci gađali hrvatskog trenera, od TV komentatora saznao da je dobio otkaz

ruj 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Hrvatski strateg Branko Ivanković smijenjen je s mjesta trenera saudijskog kluba Al-Ahlyja nakon što je u subotu na domaćem terenu poražen od Al Wehde s 2:1.

Da je ostao bez posla, Ivanković je doznao tijekom davanje izjave televizijskoj postaji, a vijest o smjeni mu je priopćio novinar umjesto čelnici njegova kluba, piše Večernji list.

Naime, kada ga je novinar upitao da prokomentirao to što više nije trener Al-Ahlyja, 'Tanac' je očekivano ostao u šoku, a nakon što se nakon nekoliko sekundi uspio pribrati, kazao je da o tome ne zna ništa i da mu je to prvi glas. Ali nije čak niti to sve što ga je u subotu zadesilo. Snimke na društvenim mrežama otkrivaju da su ga navijači pokušali ozlijediti, te da su na njega s tribine bacali razne predmete.
 

Da je samo malo netko od tih bijesnih ljudi bio precizniji, Ivanković bi po svemu sudeći vijest o smjeni dočekao u bolnici, ali srećom to nije bio slučaj. Ivanković se nalazio pod udarom kritika još otkako je u kolovozu ispao u doigravanju Azijske lige prvaka, a poraz od Al Wehde je za njegove dojučerašnje poslodavce bila kap koja je prelila čašu. Al-Ahly je nakon samo tri prvenstvena kola ostavio na osmom mjestu uz pobjedu, remi i poraz.

Dnevnik.ba

Tagovi: