Article_Top_970x250

Borna Ćorić: "Nismo neki favoriti u Madridu, ali borit ćemo se"

Davis cup 2019

Borna Ćorić: "Nismo neki favoriti u Madridu, ali borit ćemo se"

stu 13, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

Borna Ćorić otputovao je iz Zagreba u Madrid kako bi se priključio ostatku reprezentacije uoči početka završnog turnira Davis Cupa na kojem će Hrvatska braniti naslov pobjednika.

Ćorić je u ponedjeljak dobio temperaturu, zbog čega nije putovao s ostatkom reprezentacije. Međutim, njegovo zdravstveno stanje je bolje.

"Nažalost, jučer nisam mogao putovati s dečkima. Ulovila me viroza i temperatura 38,5 pa smo procijenili da je najpametnije da napravim još neke dodatne pretrage. Imam neku blagu virozu ili bakterijsku upalu, ali sve je u redu i večeras putujem. Još uvijek sam malo bolestan, ali mislim da ću sutra početi lagano trenirati", kazao je Ćorić.

Hrvatska Davis Cup reprezentacija će u Madridu od 18. do 24. studenog braniti naslov pobjednika, a u skupini je s domaćinom Španjolskom i vrlo jakom Rusijom. 

Hrvatsku kao privremeni izbornik vodi Franko Škugor, a uz njega za hrvatske boje će braniti i Borna Ćorić, Nikola Mektić, Mate Pavić, Borna Gojo i Nino Serdarušić te Ivan Dodig.

"Naravno da se nadamo najboljem rezultatu, kao što sam rekao, nismo neki favoriti, ali borit ćemo se najviše što možemo i vidjet ćemo što će biti", kazao je prije puta Borna Ćorić.

Hrvatski tenisači nastup na Davis Cupu otvaraju 18. studenog protiv Rusije, a već 20. studenog očekuje ih reprezentacija Španjolske. Pobjednici šest skupina te dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije izborit će četvrtfinale.

Dnevnik.ba