Article_Top_970x250

Connecto 2020 – vaša prilika za širenje poslovanja i osvajanje novih tržišta

prilika za jačanje gospodarstva

Connecto 2020 – vaša prilika za širenje poslovanja i osvajanje novih tržišta

srp 13, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Glavni cilj konferencije je uočiti nove zajedničke poslovne prilike te dogovoriti poslove i poslovna partnerstva unutar i preko granica.

Connecto 2020, jedinstven događaj koji organizira INTERA Tehnološki Park, okupit će poduzetnike iz bosanskohercegovačke dijaspore, domaće poduzetnike, ulagače i predstavnike velikih poduzeća iz čitave Europe, veleposlanstva i relevantne državne institucije, s ciljem sklapanja novih poslova i partnerstava, osiguranja investicija i osvajanja novih tržišta za bh. proizvode i usluge. 

Očekuje se da će dogovoreni poslovi putem Connecto 2020 predstavljati značajan podstrek bh. gospodarstvu, postaviti snažne temelje za saniranje ekonomskih posljedica pandemije Covid-19 i izgradnju bolje budućnosti za gospodarstvo u BiH.

Glavni cilj konferencije je uočiti nove zajedničke poslovne prilike te dogovoriti poslove i poslovna partnerstva unutar i preko granica.  

Poduzetnici iz dijaspore će imati priliku čuti dragocjene informacije o domaćim proizvodnim i uslužnim kapacitetima te mogućnostima za izravne investicije s posebnim naglaskom na mikrolokacijsko investiranje.  

Domaći poduzetnici će moći iskoristiti vrijedne prilike za širenje poslovanja na međunarodno tržište i pronalazak investitora u cilju unaprjeđenja postojećih djelatnosti. 

Glavni  događaj Connecto 2020 bit će središnja konferencija koja će se održati u utorak, 28.7.2020. godine. Zbog posebnih okolnosti uzrokovanih pandemijom Covid-19, ovogodišnja konferencija će se održati „online“, putem internetskih platformi.

Kroz panel raspravu te niz prezentacija i pozitivnih priča o prilikama za razvoj poslovanja, potrebama različitih tržišta i mogućnostima sklapanja partnerstava, domaća poduzeća će imati priliku naći novi prostor za svoje proizvode i usluge na tržištu. 

Središnja konferencija će poduzetnicima iz BiH i dijaspore otvoriti prostor za prepoznavanje novih prilika za poslovanje, investicije te plasman proizvoda i usluga kako na bh., tako i regionalno, EU i svjetsko tržište. Na taj način Connecto 2020 može odigrati važnu ulogu za podsticaj ubrzanog razvoja bh. gospodarstva.

Nakon programa konferencije, Connecto 2020 će se nastaviti kroz B2B sastanke koji se mogu zakazati prema utvrđenoj satnici 28., 29. i 30.7.2020. godine.

Svi zainteresirani poduzetnici moći će, putem platforme za online komunikaciju, ostvariti izravne kontakte s potencijalnim partnerima, suradnicima i investitorima iz inozemstva te poslovne dijaspore BiH. 

INTERA Tehnološki Park poziva sve zainteresirane predstavnike poslovne dijaspore i domaće poduzetnike da, putem prijave na Connecto 2020, uzmu učešće u događaju koji je usmjeren na pokretanje novog poglavlja u gospodarstvu Bosne i Hercegovine. 

Svi zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji i B2B sastancima mogu dobiti više informacija o događaju i registrirati se na linku, izraditi svoj poslovni profil te rezervirati sastanak s drugim poduzećima. 

Ovogodišnje izdanje konferencije i B2B sastanaka INTERA Tehnološki Park organizira uz financijsku podršku sponzora HT Eroneta i Hrvatske pošte Mostar te pokrovitelja Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, GIZ-a kroz projekt Inovacija i digitalizacija u MSP u BiH i USAID-a kroz projekt Diaspora Invest.

Dnevnik.ba