Article_Top_970x250

Čović: Ostvarenje jednakopravnosti i legitimnog predstavljanja Hrvata je ključ svih odnosa u ovoj zemlji

dan grada širokog brijega

Čović: Ostvarenje jednakopravnosti i legitimnog predstavljanja Hrvata je ključ svih odnosa u ovoj zemlji

kol 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: HDZ BiH

Strategija razvoja grada Širokog Brijega predviđa jedan mega projekt kroz izgradnju brze ceste koji prometno i u svakom drugom smislu povezuje cjelokupnu Hercegovinu

U povodu obilježavanja dana Grada Širokoga Brijega, uz blagdan Velike Gospe, održana je svečana sjednica na kojoj je nazočio i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović. Na početku svečane sjednice, nakon video priloga o svim infrastrukturnim, gospodarskim, kulturnim i sportskim projektima koji su urađeni na prostoru Širokog Brijega, gradskim vijećnicima i gostima obratili su se predsjednik gradskog vijeća Široki Brijeg Vinko Topić te gradonačelnik Miro Kraljević koji je iznio ključne segmente koji su doprinijeli razvoju Grada kroz izrađenu strategiju razvoja Grada Široki Brijeg, kao i životnom standardu njegovih žitelja, ali i svih strateških projekata koji se planiraju u sljedećem razdoblju.

Na svečanoj sjednici prigodno se obratio predsjednik HDZ-a BiH Čović. „Siguran sam da sve ono što se uradilo u posljednje četiri godine može biti na ponos svih nas, a pogotovo onih koji žive u svom rodnom kraju. Sve što je učinjeno na prostoru ovog grada daje mu jednu novu dimenziju i sadržaj. Strategija razvoja grada Širokog Brijega predviđa jedan mega projekt kroz izgradnju brze ceste koji prometno i u svakom drugom smislu povezuje cjelokupnu Hercegovinu. Sve su to jasni pokazatelji kvalitetnog rada i razvoja lokalne sredine. I ovim putem od srca vam čestitam dan Grada i blagdan Velike Gospe“, kazao je Čović.

„U sljedećem razdoblju, svi skupa, kroz naše zajedništvo trebamo pojačati napore na svim razinama. Ostvarenje potpune jednakopravnosti hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini i legitimnog predstavljanja koji je ključ svih odnosa u ovoj zemlji su naš najveći cilj i najveći motiv i na tome ćemo zajedno i ustrajati“, zaključio je Čović.

Dnevnik.ba