Article_Top_970x250

Čović posjetio Općinsku organizaciju HDZ-a BiH Fojnica

Čović posjetio Općinsku organizaciju HDZ-a BiH Fojnica

velj 25, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: HDZ BiH

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović danas je posjetio i održao radni sastanak s predstavnicima Općinske organizacije HDZ-a BiH Fojnica.

Uz predsjednika Čovića, sastanku su nazočili i predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Radoje Vidović i predsjedatelj Sabora ŽSB Josip Kvasina.

Prilikom susreta razmjenjene su informacije o aktualnoj političkoj sitaciji, prilikama u Fojnici, te funkcioniranju Općinskog odbora.

Predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Fojnica Branko Stanić i predsjedništvo Općinskog odbora upoznali su predsjednika Čovića i izaslanstvo s aktualnim prilikama u Općinskoj organizaciji, projektima, ali i očekivanjima od većih razina vlasti, koje se moraju uključiti pri realizaciji određenih projekata.

Razgovarano je i o aktivnostima planiranim za predstojeće lokalne izbore, te kako stranka može pomoći pri realizaciji predviđenog programa. Zaključeno je kako su teme koje su danas otvorene i raspravljene, dobra osnova za plan rada do narednih lokalnih izbora.

Predsjednik Čović je podržao rad općinske organizacije HDZ-a BiH Fojnica te istaknuo kako će, kao i do sada, nastaviti pratiti sve projekte na ovome području, bilo da se radi o infrastrukturnim, gospodarskim ili kulturnim aktivnostima.

Posjeta Fojnici završena je obilaskom knjižnice i muzeja fojničkog samostana „Duha Svetoga“, stoji u priopćenju HDZ BiH.

Dnevnik.ba