Article_Top_970x250

Direktor Veleža prepričao anegdotu i zahvalio SKB-u Mostar

šoše nakon infarkta

Direktor Veleža prepričao anegdotu i zahvalio SKB-u Mostar

srp 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Društvene mreže

Mladi direktor FK Velež Džemil Šoše prije dva dana je zbog problema sa srcem završio na internom odjelu bolnice na Bijelom Brijegu. 34-godišnji Šoše osjeća se dobro nakon ugrađenog stenta.

Direktor Veleža govorio je o svom stanju koje je, nasreću, dobro te je uz zahvalu djelatnicima bolnice na Bijelom Brijegu ispričao i anegdotu koja se odigrala tijekom koronarografije, prenosi Pogled.

"Ovim putem bih se želio zahvaliti svim medicinskim djelatnicima i doktorima koji su sudjelovali u svemu, a posebno ističem osoblje invazivne kirurgije bolnice na Bijelom Brijegu koje čini sve da mi bude što ugodnije" kazao je Šoše i dodao:

"Iskreno, osjećam se kao u hotelu, ne fali mi ništa i situacija je zaista odlična. Ne mogu a da ne spomenem anegdotu koja se desila tijekom koronarografije koja se radila srećom po mene, kroz ruku. Medicinski tehničar koji je to radio, očito, bio je veliki navijač Zrinjskog.

U jednom trenu mi je rekao:

'Brate oprosti, moram te malo jače stegnuti da opet ne ispadnete u Drugu ligu'.

U onom pomalo neugodnom trenutku to je izazvalo opći smijeh a srećom se sve u tom tonu i završilo" - prepričao je Šoše situaciju koja se odigrala tijekom delikatnog dijela medicinske obrade pacijenta koji je primljen pod sumnjom na infarkt.

Dnevnik.ba