Article_Top_970x250

Dječak (5) kroz prozor izvukao sestru i psa iz zapaljene kuće

dobitnik medalje za hrabrost

Dječak (5) kroz prozor izvukao sestru i psa iz zapaljene kuće

velj 17, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

Nakon što je izvukao malu sekicu i psa, otrčao je susjedne kuće u kojoj živi njegov ujak, pa su se obojica vratili do kuće u požaru i pomogli ostalim članovima obitelji da se izvuku

Petogodišnji Noah Woods postao je heroj u mjestu Bartow nakon što je potpuno sam iz kuće koju je zahvatio požar izvukao svoju sestru i psa prije nego su stigli vatrogasci i spasili ostatak obitelji.

Požar je počeo u sobi njegove sestre i jedini način kako je mogla izaći bilo je kroz prozor.

- Noah je brzo došao otrčao do prozora, izvukao svoju dvogodišnju sestru i psa, a zatim je i sam izašao kroz prozor - ispričali su vatrogasci.

Foto: Screenshot

Potom je otrčao do svog ujaka koji živi u kući do njihove i rekao mu za požar, pa su se obojica vratili do kuće i upozorili ostale članove obitelji koji su spavali. U međuvremenu su se pojavili i vatrogasci, pa je cijela priča završila bez posljedica.

- Njegova hrabrost spasila je sedmero ljudi i ovo pokazuje koliko je važno djecu u školi učiti kako se mogu spasiti od požara - rekli su vatrogasci.

Noah je dobio medalju za hrabrost, a vatrogasci su mu dali i vatrogasni šljem čime je postao dio njihove vatrogasne obitelji, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba