Article_Top_970x250

Đoković: Podržavam Ivaniševića da postane novi hrvatski izbornik

traži se izbornik

Đoković: Podržavam Ivaniševića da postane novi hrvatski izbornik

stu 22, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Nikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza, najavila je da će razgovarati s Goranom, ali i s Ivanom Ljubičićem. On je zauzet s Rogerom Federerom, no Đoković nema ništa protiv da "posudi" svog trenera.

Pita li se čitatelje 24sata, Goran Ivanišević najbolje je rješenje za novog izbornika hrvatske Davis Cup reprezentacije. I dok se Goran još nije oglasio na tu temu, ali i simultanu želju naših igrača, jest - Novak Đoković.

- Prvo što čujem, iskreno - rekao je drugi tenisač svijeta nakon poraza Srbije od Rusije u četvrtfinalu Davis Cupa, a njegove riječi prenijele Sportske novosti.

Nikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza, najavila je da će razgovarati s Goranom, ali i s Ivanom Ljubičićem. On je zauzet s Rogerom Federerom, no Đoković nema ništa protiv da "posudi" svog trenera Hrvatskoj.

- Naravno, treba sve vidjeti, ali načelno nemam ništa protiv i sasvim je prirodno da Goran bude izbornik Hrvatske. Ukratko, ja ću ga podržati.

U nedjelju će Hrvatska saznati hoće li u ožujku sljedeće godine igrati kvalifikacije za završni turnir ili će tamo s pozivnicom, u igri su dvije. Bude li ova prva solucija, morat će se požuriti s izborom.

- Razgovarat ćemo sa svima za koje smatramo da bi mogli raditi taj posao, vrlo nam je bitno da u što kraćem roku pronađemo izbornika reprezentacije. Sigurno je da mislimo razgovarati s Goranom i Ivanom . Nama bi bilo izuzetno drago kad bi se jedan od njih prihvatio toga posla - rekla je Babić.

- Nakon nedjelje bit ćemo pametniji, podnijeli smo zahtjev za pozivnicom, kao osvajači od prošle godine imamo argumente da je dobijemo. Ako ne, domaćinstvo kvalifikacijskog dvoboja bi bila velika stvar.

Dnevnik.ba