Article_Top_970x250

Gruđanka Sara Šimić nakon titule učenice generacije niže i Dekanove nagrade

uspjeh za uspjehom

Gruđanka Sara Šimić nakon titule učenice generacije niže i Dekanove nagrade

lis 20, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Društvene mreže

Sara Šimić na fakultetu briljira u pravom smislu riječi, te je dosad dobila čak tri Dekanove nagrade. Ako se zna da je prije toga, na kraju svog srednjoškolskog putovanja u Grudama, izabrana za učenicu generacije onda je jasno da je uspjeh još veći jer je rezultat kontinuiranog i kvalitetnog rada.

S obzirom da je ekipa portala Grude.com s njom radila intervju kad je bila učenica generacije u Grudama 2015., kontaktirali su je i ovih dana da im prokomentira nagrade koje dobiva i na fakultetu.

- Nagrada za učenicu generacije je bio moj prvi i najveći uspjeh koji sam postigla u svom rodnom mjestu. Nakon toga sam upisala Farmaceutski fakultet u Mostaru i upravo tu sam dobila prvu dekanovu nagradu nakon završene druge godine. Sve se izdogađalo spontano i za mene neočekivano, ali mi je drago što sam dobila potvrdnicu u obliku dekanove nagrade za sav svoj trud i zalaganje. Nakon te dekanove i sljedećih godina su uslijedile još dvije dekanove nagrade kao dodatni poticaji za mene, ali i pokazatelj da sam na dobrom putu - kaže nam 22-godišnja Sara.

Što se tiče budućnosti, sve opcije su otvorene i konkretnih planova još nema, međutim iz svega viđenog jasno je da jednu od najuspješnijih grudskih studentica u struci očekuje svijetla budućnost.

 | Autor :

Sara Šimić nakon treće Dekanove nagrade dobivene prije nekoliko dana (FOTO: grude.com)

 | Autor :

Godine 2015. Sara je dobila priznanje za učenicu generacije Srednje škole Antuna Branka Šimića u Grudama. Na slici s ravnateljem škole Mladenom Lekom (lijevo) i načelnikom Gruda Ljubom Grizeljom (desno) (FOTO: Grude.com)

Dnevnik.ba

Tagovi: