Izašao novi PES: Jesu li ocjene koje su dali igračima Dinama i Hrvatske realne?

eFootball Pro Evolution Soccer 2020

Izašao novi PES: Jesu li ocjene koje su dali igračima Dinama i Hrvatske realne?

ruj 11, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: YouTube

Ove godine u Ligi prvaka je i Dinamo, a PES njegovim igračima nije dao baš visoke ocjene.

Jučer (10. listopada) izašao je PES 2020 ili kako se sada zove eFootball Pro Evolution Soccer 2020. Izašao je 17 dana prije svog glavnog konkurenta FIFA-e.

Možda je FIFA zadnjih nekoliko godina prodala više primjeraka svojih igrica, PES je uvijek imao kultno mjesto kod zaljubljenika u nogometne igrice. Dok FIFA radi na grafici i umjetnost, PES-u je uvijek na prvom mjestu bila igrivost.

PES je ove godine izgubio licencu za Ligu prvaka, ali ima onu za Serie A i Europsko prvenstvo 2020. No, ni ta licenca Lige prvaka ništa neće promijeniti. Na kraju krajeva koga briga kako će se zvati natjecanje u kojem će igrati najbolji klubovi Europe.

A, ove godine u Ligi prvaka je i Dinamo, a PES njegovim igračima nije dao baš visoke ocjene. Tako npr. Dani Olmo za kojim se otima pola Europe ima ukupnu ocjenu od 78 i uz Ademija je i najbolje ocijenjeni igrač Dinama. Dalje, jedan Burno Petković ima ocjenu te 74, a Dominik Livaković 75.

Što se nogometne reprezentacije Hrvatske tiče, kod nje su ocjene realne. Najbolje ocijenjeni igrač je Luka Modrić s 89, dok Ivan Rakitić ima 87. Kako su ocijenjeni ostali igrači, pogledajte u videu:

Dnevnik.ba/ T.R:

#3 234AdSense