Article_Top_970x250

"Kako Barcelona može biti u krizi kad ima Rakitića, Messija i Griezmanna?"

španjolski kup

"Kako Barcelona može biti u krizi kad ima Rakitića, Messija i Griezmanna?"

velj 05, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: EPA

Athleticov trener o krizi u Barci

Barcelonu udara kriza u odnosima između uprave i igrača, sve je započeo sportski direktor Eric Abidal na što mu Lionel Messi nije ostao dužan.

Sve pomno prate španjolski mediji, nastaje priča za pričom pa atmosfera u redovima španjolskog prvaka nikako nije pozitivna.

Sve to događa se uoči četvrtfinalne Kup utakmice protiv Athletica u Bilbau (u četvrtak od 21 sat) no s tim se neće složiti njihov trener Gaizka Garitano.

"Kako Barcelona može biti u krizi kad imaju igrače poput Lionela Messija, Antoinea Griezmanna i Ivana Rakitića. Ne mislim da će to utjecati na njih", rekao je pa dodao:

"Imaju novog trenera i mogle bi odlučivati nijanse. S igračima koje imaju oni se mogu natjecati za sve naslove."

A o sutrašnjem meču kaže:

"Za nas je vrlo važno igrati na San Mamesu. Stadion je bitan faktor i podrška naših ide itekako u našu korist. Igrači moraju krenuti jako kako bi se navijači mogli priključiti", zaključio je.

Inače, Messi se ljuti i zato što je usred sezone otpušten trener Ernesto Valverde, s kojim je imao sjajan odnos. Messi i Luis Suarez, ili "Barcelonine svete krave", kako ih zovu španjolski novinari, bili su Valverdeovi glavni saveznici u svlačionici.

Dnevnik.ba