Article_Top_970x250

KAO PIQUE I FABREGAS Španjolski tisak traži od Barce da vrati Olma u domovinu

debi iz snova

KAO PIQUE I FABREGAS Španjolski tisak traži od Barce da vrati Olma u domovinu

stu 16, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Dani Olmo je top tema u Španjolskoj nakon što je mladi (21) ofenzivac Dinama spektakularno debitirao za seniorsku reprezentaciju te zemlje.

Najbolji Dinamov igrač u igru je prvi put kao član A selekcije ušao u 66. minuti kvalifikacijske utakmice za Euro protiv Malte i ni tri minute kasnije lijepo zabio prvi gol u pobjedi 7:0.

Olmo je tako i u domovini, iz koje je otišao u Hrvatsku još kao 16-godišnjak, potvrdio da još od prošle godine drži sjajnu formu. On je u zadnje dvije godine dakako zabijao, asistirao i briljirao i protiv daleko jačih suparnika nego što je Malta, ali ekspresno postignutim golom u debiju za seniorsku reprezentaciju doživio je pravu španjolsku premijeru.

Najjači klubovi iz te zemlje, uostalom, kao i oni iz Engleske i Italije  odavno ga prate u stopu. Katalonski Mundo Deportivo sada poziva Barcelonu da ispravi grešku kalibra Piquea i Fabregasa, koji su iz La Masije odlazili u Manchester United i Arsenal, a matični im klub je njihovo vraćanje platio ukupno 40 milijuna eura.

Upravo toliko sada će koštati sam Olmo kojeg je Barcelona propustila zadržati besplatno. Što je točno onoliko za koliko ga je u ljeto 2014. iz kadetske momčadi pustila u Dinamo. 

Barcelona tada za svoje dijete nije dobila niti "naknadu za razvoj", a sada će za njega morati platiti bogatstvo. Bez obzira na to, Mundo Deportivo zahtijeva od Barce da pod svaku cijenu vrati Olma.

"Barcelona već neko vrijeme prati Olma, ali više se nema što misliti. Odmah ga mora dovesti. Sad ili nikad! Jer Olma žele i ostali europski velikani."

Dnevnik.ba

Tagovi: