Article_Top_970x250

Lijepa Hrvatica objavila fotografije s Neymarom, strani mediji pišu da mu je djevojka

brazilski nogometaš i hrvatska ljepotica

Lijepa Hrvatica objavila fotografije s Neymarom, strani mediji pišu da mu je djevojka

velj 08, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Strani mediji raspisali su se o navodnoj vezi Natalije Barulich, ljepotice hrvatskog porijekla i nogometaša Neymara.

Šuškanja su počela kad je Natalia nedavno čestitala nogometašu rođendan zajedničkom fotografijom i poslala mu emotivnu poruku. "Svi znaju koliko si nevjerojatno talentiran, ali kad bi samo znali kako si lijep iznutra. Imaš moje poštovanje, bebo", napisala je Natalia.

Američko izdanje magazina Hola! to je odmah protumačilo kao potvrdu veze pa su se raspisali o "paru". "Malumina bivša je nastavila dalje i sad hoda s ovim sportašem", vrišti iz njihovog naslova, a Natalijom se sad bave i mnogi drugi latinoamerički mediji. "Malumina bivša bi mogla biti nova Neymarova cura", "Je li ovime potvrđena veza Neymara i Malumine bivše?" pitaju se. Naime, Natalia je već poznata po vezi s drugim slavnim muškarcem. Riječ je o kolumbijskom pop i reggaeton pjevaču Malumi, pravim imenom Juan Luis London Arias, s kojim je 2018. došla u Hrvatsku. 

Ljepotica i nogometaš zatim su odradili i zajedničko snimanje u Parizu, a Neymar je na svom Instagramu objavio snimku sa seta. "Moja partnerica u zločinu", govori u videu te zatim nasmiješen pozira s Natalijom koja mu odgovara da ga voli.

Ovo nije prvi put da se Natalijino ime veže uz popularnog nogometaša. I u listopadu prošle godine brazilski mediji pisali su da je lijepa Natalia navodno zavela Neymara. Priča je počela kad je ona viđena na utakmicama PSG-a. Ni tad njihova veza nije službeno potvrđena.

Natalia je bivša balerina, manekenka koja se pojavila na naslovnicama Maxima, Esquirea i L’Officiela te DJ-ica koja je rođena u Kaliforniji, ali je po ocu Hrvatica.

"Djelomično sam Hrvatica. Koje li je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj državi prvi put", napisala je jednom ispod fotografije iz Dubrovnika.