Article_Top_970x250

Milanović posjetio i pohvalio mornaricu, ali se, kao ni Krstičević, nije držao preporuka

a razmak?

Milanović posjetio i pohvalio mornaricu, ali se, kao ni Krstičević, nije držao preporuka

tra 04, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: predsjednik.hr

Zoran Milanović sudjelovao je na redovitoj plovidbi obalnog ophodnog broda 'Omiš' te se uvjerio da pripadnici Obalne straže RH uspješno provode sve planirane aktivnosti na moru i u novonastalim okolnostima uzrokovanim širenjem koronavirusa. Pohvalio ih je da su stručni, profesionalni i da poštuju sve mjere.

"Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je na redovitoj plovidbi obalnog ophodnog broda 'Omiš' koji je izvršavao redovite zadaće nadzora i zaštite interesa Republike Hrvatske u teritorijalnom moru te u području ZERP-a", stoji u priopćenju Ureda predsjednika. 

Dodaju da je Milanović je stekao uvid u sposobnosti ophodnog broda  te se uvjerio da pripadnici Obalne straže RH uspješno provode sve planirane aktivnosti na moru i u novonastalim okolnostima uzrokovanim širenjem virusa covid-19.

"Predsjednik je dao potporu HV-u, HRM-u i posebno članovima posade broda koji svoje zadaće izvršavaju stručno i profesionalno, poštujući sve mjere samozaštite. Uz Predsjednika Republike na plovidbi su sudjelovali potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj", stoji dalje u priopćenju, prenosi dnevnik.hr.

Iako hvale posadu broda i naglašavaju da se drže mjera samozaštite, toga se ne pridržava sam predsjednik Milanović, a ni ministar Krstičević. Fotografirali su se u grupi, ne poštujući razmak od dva metra. Nisu imali ni maske. 

Dnevnik.ba