Article_Top_970x250

Mlada Hrvatica iz Frankfurta zabrinula njemačku javnost zbog jedne fotografije

SVE ZBOG JEDNE FOTOGRAFIJE

Mlada Hrvatica iz Frankfurta zabrinula njemačku javnost zbog jedne fotografije

kol 03, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Nekoliko godina nakon što se našla među tri finalistice showa „Germany’s next Topmodel“ (GNTM), koji vodi i producira poznata manekenka Heidi Klum, Ivana Teklić – manekenka hrvatskog podrijetla zabrinula je njemačku javnost.

Naime, nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u bikiniju i vjerojatno nije očekivala takvu reakciju svojih pratitelja koji su zamijetili kako mršavo manekenka izgleda. Odmah su se time počeli baviti i njemački mediji, prenosi Fenix-magazin.de.

Ivana je na sve imala samo jedan odgovor.

„Moje tijelo ne funkcionira kako bi trebalo“, napisala je na svom Instagram profilu, ali nije pojasnila što to točno znači i time dala još više povoda medijima da špekuliraju o onome što bi se moglo događati s 24-godišnjom Hrvaticom.

Rasprave su otišle toliko daleko da su se uključili i psiholozi, te razni modni menadžeri koji se bave idealnom ženskom proporcijom za modele.

Inače, Ivana je jedna od rijetkih djevojka koja se natjecala u „Germany’s next Topmodel“, a koja je napravila zavidnu međunarodnu modnu karijeru i to bez Heidi Klum. Odmah nakon showa je izjavili kako djevojke od Heidi Klum nisu mogle puno toga naučiti, a nije se ustručavala ni oštrije kritizirati poznatu njemačku manekenku.

No, očito, uspjeh joj je bio suđen i bez Heidi Klum, jer prvi put kad ju je vidio Wolfgang Joop, poznati njemački modni dizajner kazao je kako Ivanu čeka velika karijera. I nije pogriješio! Osim što snima za brojne poznate svjetske brandove, Hrvaticu se prije pandemije koronavirusa moglo vidjeti na tjednima mode, od New Yorka do Pariza.

Ivana se rodila u Frankfurtu, gdje je pohađala srednju školu. Roditelji su joj u Njemačku došli tijekom rata, a tamo su stigli iz okolice Livna.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Triggered yet or nah?

A post shared by Ivana Teklic (@ivanatofficial) on

Dnevnik.ba