Article_Top_970x250

Nastavlja se "Advent by Winterville" u Mostaru

bogat program

Nastavlja se "Advent by Winterville" u Mostaru

pro 03, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: FENA

"Advent by Winterville" nastavlja se u utorak uz bogat glazbeni i zabavni program.

U glazbenom dijelu ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače nastupit će mostarski glazbenik Mario Bevanda.

Prodajno-donatorska i poetska večer "Djeca djeci" održat će se u Galeriji kraljice Katarine Kosače od 18 sati. Baka Pričalica, Vida Sreta Žuljević odlučila je ovim lijepim projektom zaokružiti svoj 40-godišnji rad s djecom. U jednoj godini svojim vrijednim rukama isplela je i isplela čak stotinu unikatnih lutaka i odlučila ih prodati, te na taj način podržati rad vrtića "Sunčani most", najavili su organizatori.

Otvorenje izložbe "Egzodus", akademskog slikara Marija Šunjića, zakazano je za 19 sati u Galeriji "Rondo", a koncert klasične glazbe dvoje uspješnih mladih umjetnika s bečkom adresom - Josipe Bainac-Hausknecht (sopran) i Davida Hausknechta (klavir) u 20 sati u Galeriji kraljice Katarine Kosače.

Uz kulturno-umjetniče programe posjetitelji mogu uživati u raznovrsnoj ponudi kućica sa specijalnim božićnih delicijama, kuhanim vinom, slasticama te prigodnim blagdanskim ukrasima.

Važno je naglasit da je prvo izdanje "Advent by Winterville" humanitarnog karaktera i sav skupljeni prihod od humanitarnih kutijica, koje se nalaze na određenim kućicama, ide za liječenje Mladenki Ćorić, kojoj je dijagnosticirana teška bolest motornog neurona, prenosi FENA.

Dnevnik.ba