Article_Top_970x250

Nisu htjeli razvod, ali ih je kraljica natjerala: "Dosta je skandala!"

charles i diana

Nisu htjeli razvod, ali ih je kraljica natjerala: "Dosta je skandala!"

kol 23, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: YouTube

Iako je javnost smatrala kako je do razvoda braka došlo zbog toga što se Diana zaljubila u Hasnat Khana, Charles i princeza o tome su tek počeli razmišljati kad im je kraljica Elizabeta II. savjetovala da se razvedu

Nije tajna da brak između tragično preminule princeze Diane i princa Charlesa (70) bio sve samo ne brak iz ljubavi. Prije nekoliko godina izašla je priča kako je Charles bio užasnut idejom braka, a nije bio ni siguran da je Diana žena njegova života. Navodno je bivši par proveo strastvenu noć u vlaku, a princa Phillipa (98) to je uzrujalo te je sinu napisao pismo u kojem mu je naredio da odmah zaprosi tinejdžericu.

Također, Phillip je u pismu napisao kako se budući kralj ne poigrava sa ženama jer je to loše za imidž i da je vrijeme da se skrasi kako ne bi bilo posljedica jer je Diani oduzeo nevinost. 

Nedavno je Daily Mirror objavio je tekst o razvodu popularnog kraljevskog para u kojem je otkriveno kako se Diana uopće nije htjela razvesti od princa. Naime, Diana nije htjela da joj se obitelj raspadne te da njezini sinovi, princ William (37) i princ Harry (34) u budućnosti slijede njihov primjer.

Princeza Diana i sama je dijete razvedenih roditelja. Njezina majka Frances je supruga Johna ostavila radi drugog muškarca, što je šestogodišnju Dianu toliko šokiralo da je neko vrijeme prestala pričati i jesti, samo je sjedila na kućnom pragu i čekala majku. Upravo je zbog toga smatrala kako se treba boriti puno više da brak ne propadne. 

Iako je javnost smatrala kako je do razvoda braka došlo zbog toga što se Diana zaljubila u pakistanskog kirurga Hasnat Khana (61), Charles i princeza o tome su tek počeli razmišljati kad im je kraljica Elizabeta II. (93) savjetovala da se razvedu jer su konstantni skandali narušavali ugled obitelji. Razvod je pokrenut 1992. godine, a finaliziran četiri godine poslije.

Dnevnik.ba