Article_Top_970x250

Nova doza tragikomedije: Mostar u vrijeme korone uveseljava regiju

vrtić, korona i ljubavnice

Nova doza tragikomedije: Mostar u vrijeme korone uveseljava regiju

ožu 19, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

Nakon što je istup ravnatelja SKB-a Mostar o “dolasku” koron virusa, koji je “umisto sprida uša sazad” postao viralan te meta smijeha i humora u ovim danima zebnje, nevolja i psihoze prouzročene koronavirusom, iz Mostara dolazi nova doza tragikomedije.

Naime, na službenoj stranici Ustanove Dječji vrtići Mostar stoji zanimljiva obavijest roditeljima, po kojoj se može zaključiti da je određena osoba (muška) oboljela od koronavirusa te da veliki broj zabrinutih i uplašenih roditelja kontaktira mostarski dječji vrtić raspitujući se o njegovoj “navodnoj ljubavnici” koja je, navodno, radila ili radi u vrtiću.

Zaista, i ako je od Mostara – previše je.

“Dragi naši roditelji!Veliki broj vas kontaktira nas cjelodnevno u strahu jer je navodna ljubavnica ili ljubavnice rade kod nas. Za neke od njih nikada nismo ni čuli, a neke su prije više mjeseci, kada nije bilo ni naznaka koronavirusu, bile koji dan na zamjeni.

Molim Vas za razboritost i smirenost. Provedite kvalitetno vrijeme sa svojom djecom. Na našu web stranicu stavljati ćemo ideje za druženje sa djecom. Pravovremeno ćemo Vas o svemu obavještavati. Čuvajmo jedni druge i vidimo se kada nadležni o tome odluče”, poručila je roditeljima ravnateljica Ustanova Dječji vrtići Mostar,  prenosi Republika.info 

Dnevnik.ba