Article_Top_970x250

Novalić, Milićević i Đapo obišli novoizgrađeni poslovni objekt u Mostaru

bišće polje

Novalić, Milićević i Đapo obišli novoizgrađeni poslovni objekt u Mostaru

ruj 03, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Fena

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić, sa zamjenicom premijera i federalnom ministricom financija Jelkom Milićević i federalnom ministricom turizma i okoliša Editom Đapo, obišao je novoizgrađeni poslovni objekt na lokalitetu Bišće polje kod Mostara.

U ovom poslovnom centru od 14 tisuća kvadratnih metara korisnog prostora, namijenjenom za trgovačku i ugostiteljsku djelatnost, u poslovnim prostorima 28 kompanija, kao i pratećim službama, bit će zaposleno gotovo 300 radnika.

- Očuvanje svakog radnog mjesta u vrijeme pandemije je vrlo važno za sve nas u Federaciji BiH, dok stvaranje uvjeta za nova radna mjesta zaslužuje svaku pohvalu i našu pažnju - kazao je Novalić nakon obilaska objekta.

Radovi na projektu su počeli u rujnu 2019. godine i završeni su u predviđenom roku, a vrata za građane bit će otvorena sutra.

- Raduje nas da će zahvaljujući poduzetničkom duhu i privatnom ulaganju svoje radno mjesto naći značajan broj građana s područja Mostara i Hercegovine - istaknula je zamjenica premijera i federalna ministrica financija Milićević. 

S obzirom na trenutne preporučene mjere zaštite u vezi s koronavirusom, otvoreni koncept centra sigurno će predstavljati olakšavajuću okolnost za boravak i posjet svih budućih kupaca i posjetitelja.

Pored trgovina i ugostiteljskih prostora, objekt posjeduje Cineplex s četiri kino dvorane, te zabavni park za djecu i odrasle, veliki trg, kao i druge zabavne sadržaje, a za posjetitelje centra na raspolaganju je i parking s 250 mjesta, priopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Dnevnik.ba