Article_Top_970x250

Otvoreni upisi u Mostar Rock School

mostar

Otvoreni upisi u Mostar Rock School

kol 13, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Mostar Rock School pozivao je sve zainteresirane da se prijave u osmu programsku školsku godinu prilagođenu mladim polaznicima, a upisi traju do 31. kolovoza ove godine.

Program Mostar Rock School osmišljen je s ciljem razvitka vještine muziciranja kod mladih osoba, ali je također osmišljen na način da približi mlade ljude s istim zanimanjem kako bi imali što veći izbor za međusobnu suradnju i stvaralaštvo, te se implementira u dvije smjene, ovisno o tome da li polaznici svoju redovnu nastavu u školama ili na fakultetu pohađaju u jutarnjem ili popodnevnom terminu.

Za razliku od koncepta obrazovanja usmjerenog prema poučavanju i predavaču, Mostar Rock School primjenjuje inovativne didaktičke metode gdje je nastavni program usmjeren i prilagođen polazniku i samom procesu učenja.

Kroz redovnu tjednu individualnu nastavu polaznici škole stječu i unaprjeđuju svoje znanje i glazbene vještine, a u sklopu ostalih školskih aktivnosti međusobno surađuju, kreiraju bendove, nastupaju na školskim koncertima te bivaju prepoznati i angažirani i na profesionalnom nivou.

Mostar Rock School nudi upise za bubnjeve, bass gitaru, gitaru, vokal, klavijature, saksofon, audioprodukciju, te kreativnu elektroničku produkciju.

Svi zainteresirani, bez obzira na to imaju li prethodno znanje ili ne, imaju mogućnost prijaviti se i proći kratku audiciju s predavačima Rock škole, te započeti svoje putovanje kroz svijet glazbe i umjetnosti zajedno uz podršku Mostar Rock Schoola.

Rock škola nudi potpuno opremljene prostorije za učenje i vježbanje moderne glazbe, s visoko kvalitetnim instrumentima i ozvučenjem, a mjesečna članarina za pohađanje jednog instrumenta iznosi 30 KM, priopćeno je iz Mostar Rock Schoola.

Aktivnosti Rock škole Mostar podržava Veleposlanstvo Kraljevine Norveške, SIDA-Veleposlanstvo Švedske u Sarajevu, USAID-ov Program potpore marginaliziranim grupama i Grad Mostar, stoji u priopćenju.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250