Article_Top_970x250

"Prvi hat-trick, i to u derbiju. Ovo je najbolji trenutak u mojoj karijeri"

velika večer marija pašalića

"Prvi hat-trick, i to u derbiju. Ovo je najbolji trenutak u mojoj karijeri"

srp 15, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: AFP

Mario Pašalić je u derbiju Lombardije postigao prvi hat-trick u svojoj karijeri.

Dan 14. srpanj 2020. godine Mario Pašalić pamtiti će zauvijek. Te je večeri, u derbiju Lombardije, postigao svoj prvi hat-trick u karijeri, a njegova Atalanta je sa 6:2 pregazila Bresciju.

Pašalić je zabijao u 2., 55. i 58. minuti utakmice, a osim golova ostavio je sjajan igrački dojam. Postigao je tri gola iz isto toliko pokušaja, odigrao je 90 posto točnih dodavanja od kojih su dva bila prilika za pogodak, dobio je tri duela te je dobio 9.7 ocjenu za svoj nastup.

"Nije loše zabiti svoj prvi hat-trick u karijeri u derbiju. Sretan sam zbog tri boda koja su nas dovela korak bliže Ligi prvaka iduće sezone. Ovo je najbolji trenutak u mojoj karijeri i moramo nastaviti igrati ovako", kazao je skromni Pašalić.

Na pitanje o suparniku u Ligi prvaka PSG-u nije želio puno pričati.

"Postigli smo 93 gola u Serie A i pokazali smo da možemo igrati protiv najboljih momčadi. Možemo igrati s PSG-om, ali ima još dosta vremena do te utakmice. Fokusirajmo se prvo na prvenstvo", zaključio je Pašalić nakon utakmice.

Atalanta je pobjedom skočila na drugo mjesto s dva boda više od Lazia i Intera, koji doduše imaju utakmicu manje. Do kraja prvenstva Atalanta može srušiti i apsolutni rekord po broju postignutih pogodaka (105) koji drži Torino iz sezone 1947/1948. Ima na raspolaganju još pet utakmica...

Dnevnik.ba