Article_Top_970x250

Starac završio u riznici banke, ne zna se kako je tamo dospio

njemačka

Starac završio u riznici banke, ne zna se kako je tamo dospio

ruj 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Agencije

Policija je, misleći da je u tijeku provala, pokrenula sve raspoložive jedinice.

Jedan starac postao je prava zvijezda u Njemačkoj nakon što ga je policija pronašla u sefu banke, a još se ne zna kako je ušao unutra. Naime, 83-godišnji starac iz Paderborna izazvao je pravu uzbunu kada je nekim čudom zalutao u riznicu jedne banke.

Kako prenose lokalni mediji, zaposleni nisu primijetili da se itko, osim radnika, nalazi u filijali te su kao i svakodnevno zaključali riznicu i zatvorili filijalu nakon završetka radnog vremena. 

Ipak, sigurnosni detektori pokreta otkrili su da se netko nalazi u riznicu nakon što je banka zatvorena i to je aktiviralo alarm. Policija je, misleći da je u tijeku provala, pokrenula sve raspoložive jedinice, uključujući i teško naoružane specijalce.

Čitavo područje oko banke bilo je ograđeno, a specijalci su krenuli u pretraživanje prostorija banke. Međutim, kada su otvorili riznicu, pred njima se ukazao zbunjeni starac. Kako se saznalo kasnije, starac je taj dan odlutao iz svoga stana, a njegova supruga je nekoliko sati prije policijske akcije prijavila njegov nestanak.

Dnevnik.ba