Article_Top_970x250

Štimac očarao Indijce, učinili su nešto što nisu prethodnih 175 godina

kreirao senzaciju

Štimac očarao Indijce, učinili su nešto što nisu prethodnih 175 godina

ruj 12, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Davor Puklavec/Pixsell

- Times of India to je prvi put napravio u 175-godišnjoj povijesti. To je velika promjena i ne čudi da se zbog toga osjećam dobro - rekao je bivši hrvatski izbornik.

Izbornik Indije Igor Štimac je sa svojim nogometašima napravio pravi podvig odigravši u Dohi 0:0 s favoriziranim Katarom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2020. godine. A koliki su Katarci bili favoriti svjedoči i podatak da su kladionice nudile tečaj od svega 1.05 za pobjedu prvaka Azije.

Indijce je ovaj remi toliko impresionirao da su novine Times of India koje se prodaju u tri milijuna primjeraka prvi put cijelu udarnu stranicu sporta posvetili nogometnoj reprezentaciji.

- Times of India to je prvi put napravio u 175-godišnjoj povijesti. To je velika promjena i ne čudi da se zbog toga osjećam dobro - rekao je bivši hrvatski izbornik.

"Hrabra nova Indija", piše navedena novina te dodaje da je više od polovice igrača u početnoj postavi protiv Katra igrači koje je Štimac otkrio.

No, pred Indijom i njhovim trenerom još je puno posla jer su u prvom kolu poraženi od Omana s 2:1. U njihovoj skupini još su Afganistan i Bangladeš s kojim će Indija igrati iduću utakmicu (15. listopada).

Dnevnik.ba