Article_Top_970x250

Suarez: "Barcina svlačionica će uvijek Neymara dočekati raširenih ruku"

Transferi

Suarez: "Barcina svlačionica će uvijek Neymara dočekati raširenih ruku"

tra 08, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

- Neymar uvijek će biti dobrodošao u Barcelonu - rekao je napadač španjolskog nogometnog velikana Luis Suarez, prenosi "Mundo Deportivo".

Brazilski nogometaš (28) napustio je Barcu 2017. u rekordnom transferu (222 milijuna eura) i postao član francuskog PSG-a, ali se njegovo ime uporno povezuje s mogućim povratkom na Camp Nou.

- Svi znaju Neymara i naklonost koju imamo prema njemu u svlačionici. Njegova je sposobnost neosporna i još ima toliko toga da pokaže. U našoj svlačionici on će uvijek biti dobrodošao. Mnogo ga cijenimo – rekao je Urugvajac. 

Suarez (33), koji se oporavlja od operacije desnog koljena, rekao je da je za vrijeme krize izazvane pandemijom koronavirusa, "komplicirano" razgovarati o igračima koji bi mogli pojačati redove prvaka Španjolske.

Potom se okrenuo sporazumu s klubom, prema kojem su igrači pristali na 70 posto manje plaće zbog pandemije. Kapetan katalonskog diva Lionel Messi optužio je klub za prozivanje ekipe tijekom pregovora o ovoj temi.

- Neke stvari koje su izrečene su bile laž, kao što je to da igrači nisu željeli da prihvate manje plaće – rekao je Suarez. 

Dnevnik.ba