Article_Top_970x250

Švicarci bijesni: "Skandalozno je da UEFA ovo dozvoljava u Beogradu"

lp: crvena zvezda - young boys

Švicarci bijesni: "Skandalozno je da UEFA ovo dozvoljava u Beogradu"

kol 28, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

Young Boys nije uspio na Marakani pobijediti Crvenu zvezdu.

Nakon remija 2:2 u Bernu prije tjedan dana, Zvezda je izdržala sve napade Švicaraca i s 1:1 na račun gola u gostima prošla je u skupine Lige prvaka.

Švicarci su ljuti, ogorčeni, tamošnji mediji pišu kako je bolja momčad ispala, a posebno bijesan bio je sportski direktor Young Boysa Christoph Spycher.

Spycher je najprije zamjerio svojoj momčadi na slaboj realizaciji, a onda je krenuo pričati o problemima koje su Švicarci imali u Beogradu.

"Bilo je nedostataka u našoj igri. Tu prije svega mislim na efikasnost. Ali mislim da je bolja momčad ispala", rekao je direktor Young Boysa pa je naveo sve što m je smetalo na Marakani:

"Neshvatljivo je da se u ovom dvomeču odigralo oko 20 minuta manje nego što je trebalo. Pola drugog poluvremena uzvratne utakmice nije se ni igralo. Činjenica je da su se novinari morali probijati 500 metara kroz dim i baklje da bi došli do mix zone. Skandalozno je da to UEFA dozvoljava. A onda se ljudi pitaju zbog čega gosti ne vole doći u Beograd'', rekao je bijesni Spycher.

Dnevnik.ba