Article_Top_970x250

(VIDEO) Bogdanović zatrpao koš Bucksa, pa pogodio za pobjedu sa zvukom sirene!

babo dominira

(VIDEO) Bogdanović zatrpao koš Bucksa, pa pogodio za pobjedu sa zvukom sirene!

stu 09, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: Twitter

Fantastičan nastup Bojana Bogdanovića, jedan od najboljih u njegovoj NBA karijeri! Protiv Milwaukee Bucksa u određenim trenucima sam je na svojim leđima nosio Jazzere, a sve je začinio tricom sa sirenom za pobjedu 103:100!

Bojan Bogdanović u play-off atmosferi protiv snažnih Milwaukee Bucksa koji su se uspjeli vratiti iz ogromnog zaostatka donio je pobjedu Jazzerima ubacivši zadnji šut na susretu sa sirenom za konačnih 103:100, piše sportnet.hr.

Bila je to Bogdanovićeva večer za pamćenje, nastup koji će sigurno doći među one najbolje u karijeri. Imao je utakmica s više koševa, igrao je sjajno protiv LeBrona Jamesa u doigravanju, međutim protiv ovako jakih Bucksa u određenim trenucima nosio je Jazzere na svojim leđiim i zadržao ih da ne potonu kada je takvo što prijetilo.

U trećoj četvrtini je u jednom razdoblju zabio je 13 poena zaredom i kada su Bucksi došli na samo četiri poena minusa, vratio ih je u dvoznamenkasti zaostatak.

Nastavio je s odličnom igrom i u završnici, deset sekundi prije kraja nije ubacio tricu, nakon toga je Khris Middleton s dva slobodna bacanja poravnao na 100:100 da bi se sve ipak vratilo na stranu Jazzera.

Prvo je 2.3 sekunde prije kraja Donovan Mitchell u prodoru izgubio loptu i Bucksi dobili napad za pobjedu. Međutim pogriješili su kod izvođenja lopte, Middleton je udvojen i napravio je korake.

Do kraja je ostalo 1.3 sekunde, lopta je došla do Bogdanovića koji s krila ubacuje tricu sa sirenom za pobjedu.

Bila je to kruna briljantne večeri u kojoj je Bojan za 38 minuta ubacio 33 poena (4/9 za dva, 5/10 za tri, 10/10 slobodna) i tome dodao pet skokova.

Dnevnik.ba