Article_Top_970x250

(VIDEO) Neymar brutalno nokautiran, sudac oduševio reakcijom

priskočio u pomoć

(VIDEO) Neymar brutalno nokautiran, sudac oduševio reakcijom

velj 17, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

Borac zanimljiva imena nije se dobro proveo, a reakcija suca oduševila je borilački svijet.

Možda i glavni posao sudaca u borilačkom sportu je brinuti se za sigurnost sportaša u ringu ili kavezu. Jedan sudac u Tajlandu prezentirao je to na do sada rijetko viđen način.

U primjeru koji je putem borilačkih kanala došao do nas radi se o priredbi promocije Muay hardcore, a glavni junak priče je sudac Sittichai Ineiad. Naravno, nikako ne smijemo zanemariti borca Soa Sovarathanu koji je brutalnim udarcem laktom nokautirao svog protivnika zanimljiva imena - Neymara. Ipak, sjajna reakcija suca ono je što je u ovom slučaju ipak posebnije, piše Fightiste, a prenosi gol.hr.

Nakon što je primijetio da je Neymar u teškom nokautu te da je ostao bez svijesti već na nogama, sudac se bacio usporedno s njim, s ciljem da mu umanji silinu udarca glavom u pod. Nakon što je u tome uspio, brzo je odradio ostatak svog posla oko teško nokautiranog borca. Pogledajte kako je to izgledalo.

Snimka se brzo proširila borilačkim forumima i portalima, a svi zajedno su podijelili oduševljenje prednošću ovog suca svom poslu.

Dnevnik.ba