Article_Top_970x250

(VIDEO) Ronaldo donosi pobjedu Juventusu, a navijači skandiraju samo jedno ime: "Mario Mandžukić!"

serie a

(VIDEO) Ronaldo donosi pobjedu Juventusu, a navijači skandiraju samo jedno ime: "Mario Mandžukić!"

pro 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Facebook

Nogometaši Juventusa slavili su u 16. kolu Serije A pobijedivši na svom stadionu Udinese s 3:1. Iako je Ronaldo postigao dva pogotka, navijači Stare Dame su uzvikivali ime nogometaša kojeg nije bilo ni na klupi Sarrijeve momčadi.

Naravno, riječ je o Mariju Mandžukiću koji se našao na udaru novog trenera Juventusa, Maurizija Sarrija koji ga je prekrižio sa spiska potrebnih mu igrača i udaljio ga iz momčadi.

Iako je proteklih godina, Mandžukić bio nezamjenjiv kod Maxa Allegrija i čiju su požrtvovnost navijači itekako cijenili, ove sezone za Mandžukića nema mjesta ni u rezervnoj momčadi. Navijači su nezadovoljni takvim pristupom kluba prema igraču koji je davao sve od sebe za Staru damu.

Svoje nezadovoljstvo su pokazali i u današnjem susretu kada su glasno skandirali ime hrvatskog napadača i tako klubu, ali i Sarriju jasno dali do znanja kako je njihovo ponašanje prema Super Mariju sramotno.

Navijači su još više ljuti nakon posljednje vijesti u talijanskim medijima koji su otkrili da Mandžukića nisu pozvali ni na Božićni domjenak kluba.

Očito je kako će Mandžo napustiti Juventus ove zime, spominju se odavno Manchester United, Borussija Dortmund i neki azijski klubovi, ali sramotno je od strane Juventusa da će se na ovakav način oprostiti od igrača koji je bio miljenik navijača.

Dnevnik.ba/ T.R.

Rezultati by SofaScore