Article_Top_970x250

(VIDEO) Severina se na Instagramu pohvalila kako čisti podove i radi čučnjeve

aktivnosti u izolaciji

(VIDEO) Severina se na Instagramu pohvalila kako čisti podove i radi čučnjeve

tra 04, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Severina Kojić dane u izolaciji provodi u obavljanju kućanskih poslova. Preko dana čisti i održava formu, a u večernjim satima umjesto na koncertima s obožavateljima se druži online. 

Posljednjih tjedana za estradnjake sve je stalo. Zbog epidemije koronavirusa otkazani su svi koncerti i okupljanja pa su pjevači i pjevačice primorani vrijeme provoditi unutar svoja četiri zida. Jedna od njih je i Severina koja je odlučila subotama navečer umjesto na koncertima sa svojom publikom druženja organizirati online, piše vecernji.hr.

Na svom Instagramu prije nekoliko tjedana pokrenula je tzv. SeVeTeVe, a novu epizodu najavila je u svom domu i to u izdanju u kojem je do sada nismo vidjeti. Naime, Severina je objavila video u kojem čisti podove u kuhinji baš poput Pepeljuge, a najavila je i večerašnje goste na svom Instagram liveu.

- Kako održavam formu u četiri zida i još puno iznenađenja očekuje vas večeras u isto vrijeme kao i protekle dvije subote na Instagram live-u. Dakle, u 20:30h u trećem izdanju SeVeTeVe, uz puno glazbenih iznenađenja, ugostit ću Matiju Dedića, Senidah, Gorana Bogdana, Amira Kazića Lea, čudo od djeteta Ljubomira Stankovića, pametnu i mudru ženu Nataliju Kovačević i čovjeka koji želi biti Milan Bandić - Darija Juričana - otkrila je Severina.

Njezina najava oduševila je obožavatelje koji su u komentarima pisali kako ih je ovom snimkom nasmijala do suza. 'Uljepšala si mi dan. Carica si', 'Kraljice', 'Izvrsna si domaćica', 'Samo radi, rad je stvorio čovjeka', samo su neki od komentara ispod snimke.

Dnevnik.ba