Article_Top_970x250

(VIDEO) Široki oštećen na Pecari protiv Borca

premijer liga bih

(VIDEO) Široki oštećen na Pecari protiv Borca

velj 23, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

NK Široki Brijeg upisao je na domaćem terenu remi protiv Borca iz Banja Luke rezultatom 2:2 na otvaranju proljetnog dijela prvenstva.

Široki je loše ušao u susret i gosti su to iskoristili na najbolji mogući način. U 14. minuti već su imali dva pogotka prednosti i činilo se da domaći ne mogu pohvatati konce igre.

Sporna situacija koja je mogla promijeniti tijek susreta već u prvom dijelu utakmice dogodila se u 21. minuti kada su igrači Širokog smatrali da je Danilović igrao rukom u kaznenom prostoru, ali sudac Šehović nije se oglasio te se na odmor otišlo s prednošću Borca od 0:2, piše jabuka.tv.

Pogledajte spornu situaciju:

Golovima Pervana u 56. minuti i Angelova u 69. Široki dolazi do izjednačenja. Domaćin je bio bolji do kraja susreta i malo je nedostajalo da dođe do potpunog preokreta. Nova sporna situacija dogodila se na samom kraju susreta.

Nakon velike gužve u šesnaestercu gostiju, Ante Hrkać je pao nakon povlačenja, ali sudac Šehović samo je crvenim kartonom nagradio Nenada Džidića, trenera vratara Širokobriježana.

Pogledajte drugu spornu situaciju:

Dnevnik.ba