Article_Top_970x250

(VIDEO) Trener Sarajeva udario nogom u međunožje nogometaša Širokog

objavljena snimka

(VIDEO) Trener Sarajeva udario nogom u međunožje nogometaša Širokog

lis 03, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

Dok su sarajevski mediji ponovno vodili huškački rat protiv Širokoga Brijega, ovaj brutalni napad trenera ''Bordo'' momčadi im je (ne)namjerno promaknuo.

Široki Brijeg je u srijedu navečer s 3:2 slavio protiv Sarajeva u osmini finala Kupa BiH, a buran susret obilježili su prekidi i incidenti na tererenu i tribinama.

U 87. minuti ispred gostujuće klupu verbalni i fizički su se obračunali igrači Petar Franjić i Dušan Hodžić nakon čega je kompletna klupa Sarajlija uletjela u teren. Franjić je zbog svega dobio crveni karton dok je njegov suparnik samo ''požutio''.

U velikoj gužvi našao se i trener vratara Sarajeva Dževad Šarić koji je nogom u međunožje udario igrača Širokoga Brijega Petra Franjića koji se zatim srušio na travnjak, piše Bljesak.info.

Nitko od službenih osoba nije to vidio niti je delegat susreta išta spomenuo o tome u svome izvješću nakon utakmice. Dok su sarajevski mediji ponovno vodili huškački rat protiv Širokoga Brijega, ovaj brutalni napad Musemićevog pomoćnika im je (ne)namjerno promaknuo.

Dnevnik.ba