Article_Top_970x250

(VIDEO) Zaraženi koronavirusom u izolatoriju zeničkog stacionara zaigrali kolo

DOBRO RASPOLOŽENJE

(VIDEO) Zaraženi koronavirusom u izolatoriju zeničkog stacionara zaigrali kolo

svibnja 15, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: Youtube

Osobe zaražene koronavirusom s blagim simptomima smještene u zeničkom izolatoriju u stacionaru dio slobodnog vremena ispunile su zaigravši kolo.

Da je bh. građanima uvijek do veselja, pokazuje i snimka objavljena na društvenoj mreži Facebook, na kojoj nekoliko osoba u izolatoriju zeničkog stacionara držeći se za ruke igra kolo, piše klix.ba.

U izolatoriju zeničkog stacionara trenutačno je smješteno 59 osoba zaraženih koronavirusom, te se uglavnom radi o osobama koje imaju blage ili nemaju uopće simptome, ali je testiranjem potvrđeno da su zaraženi.

S obzirom na to da vrijeme uglavnom provode u svojim sobama, čekajući testiranja i negativne rezultate kako bi završili s izolacijom i vratili se svojim kućama, ideja da vrijeme ispune nekim aktivnostima, sudeći prema snimci, ne nedostaje.

Radost, glazba, smijeh i kolo ispunili su dio jednog od teških dana u izolatoriju tijekom kojih su zaraženi odvojeni od svojih članova obitelji.

Na području Zeničko-dobojske županije zaraženo je 239 osoba i to najviše iz Maglaja, a osim u izolatoriju zeničkog stacionara, gdje se nalazi 59 osoba, na infektivnom odjelu Županijske bolnice Zenica s težim simptomima nalazi se 15 osoba.

Pod zdravstvenim nadzorom na području Zeničko-dobojske županije nalazi se 3.125 osoba.

Dnevnik.ba