Article_Top_970x250

Više tisuća Livnjaka na Livanjskoj noći u Frankfurtu

treća po redu

Više tisuća Livnjaka na Livanjskoj noći u Frankfurtu

ruj 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: FENA

U organizaciji Livanjske zajednice "Frankfurt" u subotu je u Heusenstammu održana treća po redu 'Livanjska noć u Frankfurtu'.

U dvorani koja je okupila više tisuća Livnjaka, koji se nalaze na radu u Njemačkoj,  prigodnim riječima obratila se predsjednica Livanjske zajednice "Frankfurt" Helga Marelja istaknuvši zadovoljstvo odzivom, poželivši livanjskoj zajednici sve najbolje u njihovom budućem radu.

-Biti dio ove Zajednice je čast i drago mi je da sve više dobrih ljudi to prepoznaje i daje potporu našem radu kroz razna područja. Kroz ovakva druženja, nastojimo mladima prenijeti vrijednosti bez kojih ne bi bili ono što jesmo, a to su jezik, kultura, narodni običaji i vjera - kazala je Marelja.

Okupljanje Livnjaka u Frankfurtu ima humanitarni karakter jer od prikupljenih donacija nastoje pomoći teško bolesnoj Ani Budić, koja boluje od agresivnog oblika multipleskleroze. 

U zabavnom programu nastupile su članice HKUD Dinara Livno, "Croatia Ensemble" iz HKZ Frankfurt, duo Gloria Klišanin i Anđelo Jurić, splitska grupa „Dalmatino“ i Ludwig Band, prenosi FENA.

Dnevnik.ba