Article_Top_970x250

"Volim se kupati, ali moj život je malo složeniji od toga... Hrana? Ne preferiram ribu..."

plenković u ležernom izdanju:

"Volim se kupati, ali moj život je malo složeniji od toga... Hrana? Ne preferiram ribu..."

kol 08, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

Hrvatski premijer Andrej Plenković u Opatiji provodi svoj odmor. U ležernom izdanju otkrio je detalje iz svog privatnog života, ali je komentirao i rekonstrukciju Vlade.

Već nekoliko godina Plenković ide u Opatiju kako bi se malo odmorio od političke svakodnevnice.

"Pa gledajte, jako je ovdje lijepo. Ja volim ovaj kraj, ovdje sam dolazio prije. Moj pokojni stric je živio u Rijeci, tako da sam često znao dolaziti u Opatiju i Rijeku, a drugo lokacija je jako dobra, budući da smo za tren u Zagrebu. Ugodno se osjećam ovdje i to je glavni razlog", rekao je.

Plenković je otkrio kako ne kuha, ali pomaže kad god treba, isto tako ne preferira jesti ribu.

"Ja pomažem, ja sam logistika, a supruga kuha. Punjene paprike su mi najdraže jelo i to svi znaju, a ribu ne jedem baš. Druge plodove mora - da", priznao je Plenković.

Premijer je u intervjuu za N1 otkrio i da se voli kupati, ali ne preferira to baš često.

"Kad mogu, kupam se. Ali ovaj život je malo složeniji, nije to više to što je bilo pod drukčijim okvirima. Volim plivanje i isto tako održavam liniju već zadnjih nekoliko godina", nadovezao se.

Omiljenu glazbu nema, radio je univerzalna opcija.

"Kako su svi moji suradnici mladi, onda ja moram pratiti što oni slušaju, nemam drugi način nego da slušam radio. To je jedini način da pratim aktualnosti", izjavio je.

Nedavno je došlo do rekonstrukcije Vlade, puno je novih lica u igri, a postavlja se pitanje što je s povjerenjem?

"Ja svakoga tko dolazi u Vladu pitam jednu vrlo jednostavnu stvar: "Ima li nešto u vezi vas što vi znate, a ja ne znam? A bilo bi vrlo dobro radi vas i radi mene da znamo." Ja se nadam da svi zrelo volontiraju što je bilo. To je otprilike načelo za kojeg mislim da se pametno držati u vrijeme transparentnih komunikacija", zaključio je Plenković u ležernom razgovoru.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250