Article_Top_970x250

Zagrepčanin našao vrećicu s novcem, saznao da pripada bakici i odmah krenuo u potragu

kapa dolje

Zagrepčanin našao vrećicu s novcem, saznao da pripada bakici i odmah krenuo u potragu

lip 04, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Facebook

Mladi Zagrepčanin jučer je pronašao vrećicu s novcem na ulici i odmah je krenuo u potragu za vlasnikom. Otkrio je kako vrećica s računima pripada starijoj gospođi i sad je želi pronaći kako bi joj vratio njezine stvari.

23-godišnji Ivan Judaš u grupi Zapruđe na Facebooku objavio je da traži gospođu koja je izgubila novac, a za njegovu gestu mnogi su bili puni hvale. Reakcije koje je ta objava izazvala, i njega su iznenadile, kazao je za Index.

"Išao sam doma, iz nekog razloga izašao sam na stanici na kojoj ne izlazim i krenuo sam pješke doma. U jednom trenutku na zebri vidio sam naizgled praznu plastičnu vrećicu i prvo sam nekako prošao pored nje pa sam se ipak odlučio pokupiti je. Shvatio sam da su novci unutra skupa s računima iz dućana preko kojih sam mogao ispratiti gdje se u tom trenutku nepoznata osoba kretala prije svega. A onda sam nekako i saznao da je riječ o baki kojoj ne znam ime", govori Ivan te dodaje kako još uvijek nisu pronašli baku, a imate li slučajno kakve informacije o njoj, možete se javiti njemu na Facebooku.

Inače, Ivan se bavi i glazbom, a ističe se sviranjem jedinstvenog instrumenta Handpana odnosno Hanga. Kako to zvuči, možete vidjeti na njegovoj službenoj stranici.

Dnevnik.ba