Article_Top_970x250

Zbog hobija joj prijete smrću i silovanjem: "Nadam se da će mi se pridružiti što više žena"

krvava strast

Zbog hobija joj prijete smrću i silovanjem: "Nadam se da će mi se pridružiti što više žena"

ruj 16, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Profimedia/Media Drum World

Medicinska sestra iz američke savezne države Idaho, 29-godišnja Kate Small, u slobodno vrijeme strastvena je lovkinja, a na Instagramu je prati 27.000 ljudi, s kojima ona ponosno dijeli fotografije svojega plijena.

 Najveći koji je svojedobno "pao" od njezina metka bio je medvjed teži od 150 kilograma.

Kate kaže kako ju je s lovom prije desetak godina upoznao njezin očuh i ona se "odmah zaljubila".

- Volim apsolutno sve - taj osjećaj avanture, strateško planiranje, proces ubijanja životinje koji iskušava moju snagu i izdržljivost, ali ujedno mi daje nezaboravne uspomene... Rasporiti plijen i poslije od njega dobiti meso - to je ono u čemu istinski uživam - izjavila je ova Amerikanka.

Kate dodaje kako od svojih lovina iskoristi apsolutno sve, ne konzumira jedino vučje meso jer ono, objašnjava, ipak nije pogodno za ljude, barem što se hrane tiče.

- Kožu i glave prepariram - izjavila je ponosno 29-godišnja medicinska sestra, koja je u sretnom braku i ima jednogodišnju kćerkicu.

- Nikad nisam ubila životinju iz zabave, lovim ih isključivo zbog njihova očuvanja i hrane - dodaje Kate.

No zbog ljubavi prema lovu ona svaki dan dobiva brojne prijetnje - neki je žele ubiti, a ima i onih koji bi se okomili čak i na njezinu djevojčicu.

- Osim smrću, prijete mi i silovanjem, ali nastojim to sve ignorirati. Samo želim dokazati ljudima da lov nije rezerviran isključivo za muškarce. Nadam se da će mi se u njemu pridružiti što više žena - zaključuje Small.

Dnevnik.ba


 

Tagovi: