Section_Top_970x250

bizarno

bizarno

dnevnik.ba
svibnja 30, 2020

srbijanski predsjednik

(VIDEO) Vučić objavio bizaran spot u kojem priča s curicom: Hoćeš da ti vratim...

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu objavio je novi predizborni spot zbog kojeg se našao na udaru kritika jer se u spotu pojavljuje...

dnevnik.ba
tra 02, 2020

bizarno

Grad Shenzhen zabranio jedenje pasa i mačaka

Kineski grad Shenzhen zabranio je jedenje pasa i mačaka u sklopu šireg suzbijanja trgovine divljim životinjama zbog pandemije korona virusa.

dnevnik.ba
sij 14, 2020

kina

(VIDEO) Rupa ´progutala´ autobus pun putnika, ima mrtvih

Najmanje šest osoba je poginulo, a 16 je ozlijeđeno nakon što se usred ulice u Kini otvorila ogromna rupa u koju je propao autobus i nekoliko pješaka.

dnevnik.ba
stu 15, 2019

Saint-Etienne

Strava u Francuskoj: Zapela joj marama za blender, udavila se pred sinom

Usprkos naporima liječnika, ženi nije bilo spasa

dnevnik.ba
lis 19, 2019

daisy i violet

Tragični život najpoznatijih sijamskih blizanki na svijetu

Tretirali su ih kao cirkuske nakaze, na njima zarađivali, a same su se doživljavale kao tuđe vlasništvo - unatoč pameti, talentu i ljepoti

dnevnik.ba
lis 17, 2019

misterij je sve veći

Bizarna priča iz Nizozemske: Izolirana obitelj godinama čekala smak svijeta...

Istražitelji priznaju da u čitavom slučaju ima mnogo nepoznanica i da rade na traženju odgovora na ključna pitanja poput onih je li obitelj tamo držana protiv...

dnevnik.ba
lis 03, 2019

bizarno

Muškarac iz SAD-a ubio svog šestogodišnjeg sina, pokušavao napraviti egzorcizam

Muškarac iz Arizone optužen je za ubojstvo svog 6-godišnjeg sina nakon što je nekoliko minuta nalijevao vruću vodu dječaku u usta, piše New York Times. Sve se...

dnevnik.ba
ruj 26, 2019

bizarno

(VIDEO) Iz očiju joj umjesto suza izlaze kristali: "Svaki dan prolazim...

Satenik Kazarjan je djevojka koja nema suze, već kada plače iz njenih očiju izlaze kristali. U tom je stanju tek odnedavno jer je prve simptome primijetila...

dnevnik.ba
ruj 18, 2019

bizarna tragedija

Kobno kupanje: Dječaku ameba izjela mozak, preminuo je

Ameba koja jede mozak zarazila je nesretnog dječaka, a liječnici nisu na vrijeme prepoznali smrtonosno stanje

Section_Bottom_970x250