Article_Top_970x250

ZAJEDNIŠTVO Samo udruženim snagama možemo spasiti život mladog Ljubušaka koji se bori s teškom bolešću

humanitarna akcija

ZAJEDNIŠTVO Samo udruženim snagama možemo spasiti život mladog Ljubušaka koji se bori s teškom bolešću

kol 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Često pišemo o našem narodu i njegovoj dobroti, i jednako toliko često smo ponosni na taj isti narod. Zbog nefunkcionalne države, Bogu hvala imamo funkcionalne ljude, "malog" čovjeka koji brda može pomjeriti ako želi, a željeti će kada pročita sljedeće rečenice...

Zdravlje jednog mladića opet je u rukama "malih" ljudi velikoga srca, a mi vas ovim putem pozivamo u pomoć.

Ivan Grbavac je mladić iz Ljubuškog koji ima 29 godina, pozitivan duh, dobro srce i ogromnu želju za životom. Kažu da je u društvu uvijek najveseliji i najglasniji. Voli sport, skuplja dresove sportaša koji su mu uzor, a i sam je trenirao rukomet dugo godina. Pored podrške obitelji, prijatelja, najveću podršku i snagu daje mu njegova dugogodišnja djevojka. Omogućimo Ivanu da još dugo uživa u onome što ga čini sretnim i nacrtajmo mu još širi osmjeh na licu. I njemu i njegovim najmilijima.

"Poštovani, Već se nekoliko godina liječim od vrlo agresivnog zloćudnog tumora - melanoma lijevoga oka. Dijagnostičkom obradom je utvrđeno da je bolest metastazirala na jetri, zbog čega primam kemoterapiju. Liječen sam operativno, te sam prošao 2 ciklusa terapija zračenjem. Unatoč svim dosadašnjim metodama liječenja, nažalost došlo je do daljnjeg širenja bolesti na jetri. Kao jedina dostupna metoda liječenja u ovom trenutku, predlaže se izolirana perfuzija jetre u Kliničkoj bolnici u Hamburgu. Nalazi i mišljenja liječnika u prilogu. Novčani izdaci i troškovi liječenja su iznimno visoki te iznose 39.000 eura i stoga Vas molim da sukladno Vašim materijalnim mogućnostima pomognete."

Dnevnik.ba