Article_Top_970x250

Banja Luka: Zbog nasilja u obitelji i tučnjave pet osoba uhićeno, jedno podleglo ozljedama

crna kronika

Banja Luka: Zbog nasilja u obitelji i tučnjave pet osoba uhićeno, jedno podleglo ozljedama

ožu 02, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

Pet osoba lišeno je slobode nakon prijave nasilja u obitelji, a jedan od uhićenih čiji su inicijali M.B. preminuo je po dolasku u Policijsku stanicu Lazarevo, saznaje Srna.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka sinoć su postupili po prijavi da je ispred obiteljske kuće u Ulici Miloša Crnjanskog došlo do nasilja u obitelji između više osoba. U vezi s tim slobode je lišeno pet osoba čiji su inicijali M.B, P.B, D.B, D.B. i S.A.", rekla je Srni glasnogovornica ove uprave Danijela Mučibabić.

Prema njenim riječima, osobi čiji su inicijali M.B. pozlilo je tijekom transporta u Policijsku stanicu Lazarevo, nakon čega je preminuo.

"Uviđaj je, zajedno sa policijskim službenicima, izvršio dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka, koji je naložio obdukciju tijela", rekla je Mučibabićeva.

Srna neslužbeno saznaje da je po dolasku na mjesto događaja policija zatekla M.B. u alkoholiziranom stanju oborenog na zemlji, dok ga ostala četvorica uhićenih tuku.

Prema saznanjima Srne, tužitelj se izjasnio da je riječ o kaznenim djelima nasilje u obitelji sa smrtnom posljedicom i sudjelovanje u tučnjavi, prenosi N1.

Dnevnik.ba