Article_Top_970x250

Banjalučki političar najavio dovođenje janjadi pred RTRS

kontra dodiku

Banjalučki političar najavio dovođenje janjadi pred RTRS

stu 17, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Mladi banjalučki političar Ivan Begić, koji je zagrijao društvene mreže regije uklanjanjem transparenta ,"svjetlo na kraju tunela", te lik srpskog člana predsjedništva BiH Milorada Dodika za današnje Istinite vijesti ispred Javnog servisa RS u 16 sati najavio je da će dovesti ,,janjce".

Podsjećamo, na posljednjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske Dodik je najavio da će lokalne izbore u Banjaluci dobiti šatorima, te da je ,,za tu vrstu priče rezervirao sav janjeći i praseći fond".

"Ovakve izjave su prst u oko gladnom narodu Srpske. Podsmijavati se čovjeku direktno u lice kojemu je misaona imenica imati pečenje za ručak je odraz politike koju oni provode: politika bahatosti, samovlašća, poltronstva i rasipništva. Mi ćemo spasiti jedno žrtveno janje od gospodina Dodika, a na idućim izborima i cijelo društvo", priča Begić, prenosi N1.

Za danas u 16 sati narodni zastupnici Draško Stanivuković i Jelena Trivić najavili su čitanje četvrtih po redu Istinitih vijesti ispred zgrade RTRS-a.

Dnevnik.ba