Article_Top_970x250

CAJKE Hloverka Novak-Srzić zbog Karleuše ljuta na klub Petar Pan

sve se trese

CAJKE Hloverka Novak-Srzić zbog Karleuše ljuta na klub Petar Pan

srp 19, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Bivša HRT-ova voditeljica i urednica, a danas direktorica Turističke zajednice u Makarskoj Hloverka Novak-Srzić podigla je veliku prašinu nakon što se na svom Facebook profilu javno obrušila na vlasnike jednog noćnog kluba u Makarskoj iz kojeg trešte narodnjaci, piše "Večernji list".

Novak-Srzić nije krila nezadovoljstvo, a posebno joj je zasmetao nastup folk-zvijezde Jelene Karleuše koja je u klubu “Petar Pan” nastupila protekle srijede.

- Dragi prijatelji, nastojim podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije, ali večeras sam baš ljuta, ljuta. Potrudili smo se napraviti odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere, koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock’n’rolla… I onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec po profit u grad u “Petar Pan” dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i “obilježiti” naš grad… – napisala je Novak-Srzić na svom Facebooku.

Poprilično oštar status izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a uprkos tome što je bez zadrške prozvala vlasnike jednog od najpopularnijih klubova na Makarskoj rivijeri, negativnih reakcija nije bilo.

- Hodam gradom i svi mi čestitaju. Kad je Karleuša ili neka druga cajka, onda cijeli grad odjekuje. Poštujem i tržište i privatne klubove, ali neka se to radi tako da oni koji plate ulaznice u tome uživaju, a da nas koji ne volimo takvu vrstu glazbe poštede te buke i galame – kaže Hloverka za "Večernji list".

Dnevnik.ba