Article_Top_970x250

Čapljinka se nije pridržavala mjera izolacije pa požalila

vatrena navijačica

Čapljinka se nije pridržavala mjera izolacije pa požalila

tra 21, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

U doba izolacije i karantene neki si jednostavno ne mogu pomoći. U takvoj situaciji našla se i čapljinka Ivana Knoll koja već danima boravi u Splitu i odbija ostati doma.

Tamo većinu vremena provodi na plaži, o čemu redovito izvješava fanove na društvenim mrežama.

Ipak jedan odlazak na plažu bio je koban pa se potužila fanovima.

Naime, Knoll je zadobila opekotine po licu, rukama i dekolteu nakon neopreznog sunčanja.

– Kakva boja! – objavila je u Instagram priči. Ona je već sezonu kupanja otvorila prije nekoliko dana, a pratitelji su to komentirali s poluupozorenjem.

– Prehladti ćeš se za nekoliko stotina lajkova na Instagramu – poručili su joj, a ona je odgovorila: “Ne brini, svake godine isto krećem”.

Nedavno je u intervjuu za 24 sata ispričala s čime se suočava otkako je počela pandemija. – Na početku mi je bilo jako teško prihvatiti situaciju koja se događa i sam pojam karantene.

Sada sam sve prihvatila u glavi i nadam će se što prije sve vratiti u normalu. Ujutro odradim trening, kroz dan kuham, odradim virtualnu kavu s prijateljima, poslovne projekte, a nađe se vremena i za filmove – tvrdi Ivana dodajući kako joj najviše nedostaje mogućnost kretanja, odnosno putovanja.

Stoga je prvo što će napraviti kada ovo sve prođe – sjest na avion pa kamo ju put odnese, prenosi Đaka-city.  Otkrila je među ostalim da joj posao trpi određene posljedice, zbog otkazivanja sportskih natjecanja gdje je njezin brend postigao veliku vidljivost.

– Mislim da nema osobe kojoj posao trenutno ne pati pa je shodno tome takva situacija i kod mene. Sama odgoda Eura mi je odnijela dobar dio poslova , a brand će se također ako ova situacija brzo ne prođe naći u lošijem poslovanju.

Instagram kampanje i dalje su na dijelu – optimistična je Ivana koja napominje da joj je jako žao ljudi koji će zbog ove situacije ostati zbog posla.

Dnevnik.ba