Article_Top_970x250

Četvrtfinalist Lige prvaka zainteresiran za Dinamovu jedinicu?

hvalio ga i casillas

Četvrtfinalist Lige prvaka zainteresiran za Dinamovu jedinicu?

lip 29, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Sanjin Strukić/Pixsell

Sjajni nastupi Dominika Livakovića privukli su brojne "klijente" na nogometnoj tržnici, a ovoga puta za njega se opasno zainteresirao četvrtfinalist Lige prvaka.

Europski velikan Porto traži novo rješenje na golu nakon što je Iker Casillas zbog zdravstvenih problema okončao karijeru.

Portugalski mediji već su prije pisali o interesu dvostrukog prvaka Europe za Livakovića, a sada je ta priča ponovno vraćena na naslovnice njihovih medija. 

Porto sada u svojem kadru ima dva vratara (Vana Alves i Diego Costa). No Alves je 28-godišnji Portugalac s tek deset, a Costa 19-godišnjak bez ijednog službenog nastupa za Porto.

Da je portugalski i europski velikan doista zainteresiran, sigurno donekle sugerira i izjava Ikera Casillasa, koji je u travnju na Twitteru pohvalio Livakovića.

"Ove godine pratio sam Domagoja Livakovića. Igra u Dinamu iz Zagreba. 24 godine. Zanimljiv je", napisao je Casillas.

Livakoviću je prema Transfermarktu vrijednost procijenjena na tri milijuna eura. No njegove godine (24), ali i iskustvo te status A reprezentativca, Livakoviću cijenu dižu za barem još četiri, pet milijuna eura, stoga bi se Porto mogao isprsiti s osam do devet milijuna eura.

O njemu se sve ozbiljnije priča u Portugalu, a njihovi novinari ovih dana se pitaju - stiže li Livaković već ovoga ljeta na Dragao?

Dnevnik.ba