Article_Top_970x250

"Cijela momčad sluša Niku, a Perišić i Coutinho će nam donijeti trofeje"

bayern munchen

"Cijela momčad sluša Niku, a Perišić i Coutinho će nam donijeti trofeje"

ruj 11, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Corentin Tolisso(25), reprezentativac Francuske i veznjak Bayerna iz Münchena, dao je veliki intervju za njemački Sky Sport u kojem je govorio o mnogim temama.

Između ostalog, dotaknuo se i pojačanja koja je njemački prvak angažirao ovoga ljeta te trenera Nike Kovača. Tolisso tvrdi da je Bayern znatno jači dolaskom Ivana Perišića i Philippea Coutinha u samom smiraju prijelaznog roka.

"Prije njihovog dolaska nismo imali momčad koja može osvojiti trostruku krunu, ali njih dvojica će nam pomoći da osvojimo trofeje ove sezone. Coutinho je vrlo jak na lopti i on je igrač koji može donijeti odluku u odlučujućim trenucima. On je igrač koji će nam biti od velike važnosti", rekao je Tolisso.

Prošle sezone puno se pisalo o svlačionici Bayerna koja je više puta navodno okretala leđa Niki Kovaču. Bivši izbornik Hrvatske, pak, sve je preživio i na koncu osvojio dvostruku krunu te utišao kritičare. Ove sezone, smatra Tolisso, atmosfera je puno bolja.

"Cijela momčad sluša Niku Kovača i on je trener koji puno s nama radi na taktici. Njegova videoanaliza je sjajna, on je trener koji nam pomaže", objašnjava Tolisso.

Borussia iz Dortmunda cijele prošle sezone prijetila je prvaku oduzimanjem te titule, ali Kovačev Bayern na kraju je ipak izašao kao pobjednik u toj borbi. Tolisso ne dvoji da će mu klub s Westfalena biti najveći konkurent i ove godine, penosi Index.

"Borussia ima jaku momčad i pobijedila nas je u Superkupu, ali sada želimo osvetu. Mi smo bolji, imamo bolju momčad i napravit ćemo sve da Borussiju pobijedimo dva puta u prvenstvu", podvukao je.

Dnevnik.ba