Article_Top_970x250

Cro Cop uputio važnu poruku: ‘Upravo sam se čuo s prijateljem iz Italije, ovo o virusu morate znati’

javio se mirko

Cro Cop uputio važnu poruku: ‘Upravo sam se čuo s prijateljem iz Italije, ovo o virusu morate znati’

ožu 22, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: Instagram

‘Upravo me zvao jedan moj dobar prijatelj iz Milana koji već 15 godina živi tamo’

Europa je u velikoj panici zbog notornog koronavirusa, na snazi su karantene i samoizolacije, a definitivno je najgore u Italiji koja je najveće europsko žarište. Sportaši su ovih dana posebno aktivni na društvenim mrežama kako bi pokušali osvijestiti svoje obožavatelje i kako bi im objasnili ozbiljnost koronavirusa.

Pridružio im se i najbolji hrvatski MMA borac i kick-boksač Mirko Filipović. Cro Cop je na svojim društvenim mrežama objavio video-poruku u kojoj je objasnio na primjeru kako korona nije opasna samo za starije, te je pozvao ljude da ostanu kod kuće.

“Dragi prijatelji, veliki pozdrav svima. Evo i ja se želim priključiti akciji koja je u tijeku, želim apelirati na sve da poštujemo upute koje je izdao Stožer civilne zaštite. Koronavirus nije opasan samo za stariju populaciju, opasan je i za mlađe”, rekao je Mirko i zatim je otkrio što mu je rekao prijatelj iz Italije.

“Upravo me zvao jedan moj dobar prijatelj iz Milana koji već 15 godina živi tamo. On se bavi borilačkim sportom i mnogi njegovi prijatelji, koji već godinama treniraju, su na intenzivnoj njezi. Dakle, nije riječ o virusu koji je opasan samo za starije osobe. Opasan je za sve. Nikad ne znamo kako će koji organizam reagirati. Poštujte pravila i ne napuštajte kuću. Evo ja sam već danima u kući i izlazim samo po hranu, danas i sutra ne planiram napustiti kuću osim ako ne dođe do nekih izvanrednih okolnosti”, zaključio je Mirko.

Dnevnik.ba