Article_Top_970x250

'Čuo sam udarac pa vidio hrpu lima. Mladićima nije bilo spasa'

crna kronika

'Čuo sam udarac pa vidio hrpu lima. Mladićima nije bilo spasa'

stu 01, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Franjo Lepan 24sata

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 21:55 na cesti između Batrine i Pleternice u Hrvatskoj. Mještani su još u šoku i dolaze na mjesto nesreće s nevjericom.

U četvrtak navečer u mjestu Dragovci u Hrvatskoj  u teškoj prometnoj nesreći poginula su dvojica mladića starih 21 i 18 godina, a mladići od 16 i 19 godina su prevezeni u bolnicu.

- Spašavao sam dvojicu koji su se javljali, a drugoj dvojici nije bilo spasa. Dvojica su ovdje iz Dragovaca, a druga dvojica iz obližnjih mjesta. Ne znam gdje su bili, ali navodno na slavlju. Cijelu noć nisam spavao od šoka. Slike su mi još pred očima - rekao je svjedok događaja, Ivo Marjanović za 24sata.hr.

- Ispričala mi je kćer što se dogodilo. Čuo sam da je netko stradao. Ovo je strašna nesreća - ispričao je jedan od susjeda koji priča kako su tu noćas bili vatrogasci i hitna pomoć koji su spašavali ozlijeđene. 

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 21:55 na cesti između Batrine i Pleternice. Iz policije su izvijestili da je vozač (21) u jednom trenutku nepropisnom brzinom prešao na suprotnu prometnu traku, izletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u Mercedes koji je bio parkiran na kolnom ulazu te u pročelje kuće.

- Čuo sam udarac. Ali, to nije bio ni udarac, to je bilo ko da je bomba eksplodirala. Izašao sam van i vidio svoj auto u kanalu. Hrpa lima. To je bilo toliko grozno. Da onako auto može biti skršen, to ne mogu vjerovati.  Pogledajte i most - rekao je Želimir kojem se nesreća dogodila pod prozorom kuće, prenose 24sata.

- Materijalna šteta će se namiriti, ali mladi životi su izgubljeni. To je užasno - zaključio je susjed.

Dnevnik.ba