Article_Top_970x250

Dio navijača izvrijeđao Raketu: Barca treba njegovu ozljedu

HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Dio navijača izvrijeđao Raketu: Barca treba njegovu ozljedu

lis 25, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Neki ljudi nikako se ne mogu pomiriti s činjenicom da je Ivan Rakitić jedan od ključnih igrača Barcelone posljednjih nekoliko sezona. Čak i nakon sjajne utakmice protiv Intera, neki su ga odlučili vrijeđati.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je novu sjajnu utakmicu u pobjedi Barcelone nad Interom. Proveo je on na terenu svih 90 minuta, a za to vrijeme imao je jednu asistenciju i to za vodstvo 2-0 kada je poslao majstorsku lopta za Jordija Albu, prenosi 24.sata

No, bez obzira na odličnu utakmicu, dio navijača je brutalno izvrijeđao Rakitića za vrijeme, ali i nakon te utakmice.

Tako su neki tijekom utakmice putem svojih Twitter profila oštro napali našeg reprezentativca kojem su doslovno brojali svaku grešku koju je imao, a imao ih je vrlo malo. 

- Rakitić, dva pogrešna dodavanja do sada - napisao je korisnik pod imenom H.Almarri.

 

Za razliku od njega, neki komentatori otišli su korak dalje i pisali vrlo ružne stvari o našem reprezentativcu.

 

- Ozljeda Ivana Rakitića toliko je potrebna momčadi - samo je jedan od takvih Tweetova u nizu, dok je jedan korisnik zaista ružno napisao: 'Popit ću svoju pišalinu ako zamjeni Arthura umjesto Rakitića'.

 

Sve u svemu, Rakitić je protiv Intera odigrao novu odličnu utakmicu, ali dio nogometne javnosti to nikako ne želi priznati. Međutim, ima i onih drugih koji smatraju kako je Raketa jedan od ključnih kotačića u momčadi Ernesta Valverdea te da Barcelona mora što prije produljiti ugovor s hrvatskim veznjakom. 

Dnevnik.ba