Article_Top_970x250

Direktor M.T. Abraham Group u Mostaru: Vjerujemo u Aluminij i od njega ćemo napraviti globalnog igrača na tržištu

sastao se s bivšim radnicima aluminija

Direktor M.T. Abraham Group u Mostaru: Vjerujemo u Aluminij i od njega ćemo napraviti globalnog igrača na tržištu

ožu 02, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Amir Gross Kabiri, direktor M.T. Abraham Group i njegov menadžmentski tim sastao se s bivšim radnicima kompanije Aluminij Mostar. Tijekom sastanka čelnik ove kompanije odgovorio je na sve upite bivših radnika ove tvrtke, te s njima podijelio buduće planove", navodi se u priopćenju M.T. Abraham Group.

"Tijekom posljednjih devet mjeseci zajedno s našim partnerima, dva vodeća kineska poduzeća u državnom vlasništvu, NFC i CMEC radili smo danonoćno kako bi razumjeli potrebe i potencijal Aluminija i pronašli realno i održivo rješenje koje će spriječiti bankrot. Osim spekulacija, niti jedna druga tvrtka nije uradila ono što je M.T. Group uradila u proteklih devet mjeseci s ovakvom predanošću", kazao je Gross Kabiri na sastanku, naveli su u priopćenju iz ove grupacije.

Iz M.T. Abraham Group poručju kako su dali instrukcije odvjetnicima da isprave sporazum u skladu s preporukama Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, kojeg će ovom tijelu dostaviti naredni tjedan.

"Ne ulažem u zgrade i lonce, ulažem u ljude koji rade na ovom mjestu i koje će od njega napraviti globalnog igrača na tržištu", rekao je Amir Gross Kabiri.

"Danas stojim ovdje s vama, imam jednu jasnu poruku: Nećemo odustati od vas i nadam se da ćemo se uskoro vidjeti na proizvodnim platformama Aluminija. Mi vjerujemo u Aluminij i vjerujemo u vas, ljude koji stoje iza njega", kazao je direktor M.T. Abraham Grupe na sastanku sa bivšim zaposlenicima Aluminija.

Istaknuo je kako će ostati u Mostaru sa svojim timom dok se ne potpiše sporazum i dok se Aluminiju ne vrati ugled.

Dnevnik.ba