Article_Top_970x250

Djevojci (15) ispao mobitel u kadu dok se punio, umrla na licu mjesta...

tragična nesreća

Djevojci (15) ispao mobitel u kadu dok se punio, umrla na licu mjesta...

velj 14, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Djevojka (15) iz Francuske, umrla je na licu mjesta nakon što joj je mobitel koji se punio, upao u kadu punu vode. U posljednje vrijeme se vrijeme zbog nepažnje sve češće događaju identične tragedije.

Kada je stigla Hitna pomoć, djevojku su samo mogli proglasiti mrtvom. Vjeruje se da je umrla od kardio-respiratornog zatajenja uzrokovanog strujnim udarom, nakon što joj je mobitel koji se punio, upao u kadu dok se kupala u svom domu u Marseilleu u Francuskoj. 

Tragedija se dogodila u nedjelju te je pokrenuta istraga kako bi se utvrdio točan uzrok smrt, piše The Sun. Prema pisanju francuskih medija, smrt tinejdžerice izazvala je pregršt reakcija na društvenim mrežama, a magazin Closer izvijestio je da se nesretna djevojčica zove Tiffen. 

Nažalost, to nije jedini slučaj. Nedavno je 26-godišnjakinja također poginula radi istog razloga. Ruskinja, Evgenia Shulytyev umrla je nekoliko trenutaka nakon što je mobitel na punjaču pao u vodu, a pronašla ju je njezina majka. Kao i 26-godišnja Lilya Novikova koja je umrla na isti način. Lilyu su nazivali i najljepšom igračicom pokera, a pronašli su ju susjedi koje su poslali njeni roditelji jer im se nije javljala na telefon. 

Smrti Tiffen, Evgenie i Lilye, posljednje su u nizu sličnih tragedija uključujući i desetogodišnju djevojčicu koja je svoj mobitel namjerno bacila u kadu s vodom. 

U Amsterdamu je 13-godišnja djevojčica zadobila teške opekotine nakon što joj je mobitel uključen u struju pao u vodu dok se kupala. Djevojka je vrisnula od boli, a njezina majka odmah je dotrčala i izvukla ju van. Kada su stigli bolničari, morali su udariti djevojčicu u prsni koš kako bi ju uspjeli probuditi. Nakon što je dva dana provela u bolnici, morala je na operaciju kako bi joj doktori sanirali teške opekotine koje je zadobila na rukama i trbuhu, prenose 24sata.

Dnevnik.ba