Article_Top_970x250

El Chapo trune u maloj zatvorskoj ćeliji, a supruga uživa na Jadranu

Emma Aispuro Coronel

El Chapo trune u maloj zatvorskoj ćeliji, a supruga uživa na Jadranu

kol 01, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Reuters

Glamurozna supruga bivšeg šef kartela Sinaloa nije bš previše opterećena sumornim danima svog supruga u maloj ćeliji

Dok El Chapo ostatak života provodi u najsigurnijem zatvoru na svijetu, ADX u Coloradu, njegova supruga Emma Aispuro Coronel, koja je duplo mlađa od njega, uživa na Jadranu, točnije u Veneciji iz kojeg je na svom Instagram profilu u subotu objavila fotografiju sa gondole blizu mosta Rialto.Emma Aispuro Coronel | Author: Instagram

FOTO: Instagram

Glamurozna supruga bivšeg šef kartela Sinaloa nije previše opterećena sumornim danima svog supruga u maloj ćeliji, a nekoliko dana prije Venecije objavila je fotografiju kave i kolača iz Starbucksa s potpisom "Koja dijeta?".

Emma Aispuro Coronel | Author: Instagram

FOTO: Instagram

No, od ponedjeljka fotografije se više ne mogu vidjeti na Instagramu jer su se vrlo brzo proširile po internetu, pa ih je Emma Coronel zbog velike pažnje koju su izazvale maknula.

Emma Coronel Aispuro bivša je kraljica ljepote i manekenka koja svjetsku slavu ipak nije stekla hodajući po modnim pistama, već kao supruga El Chapa.

Rođena je 1989. godine u obitelji kojoj su narkotici bili sve i od droge su živjeli, pa je tako njezin otac Ines Coronel Barreras bio poznati uzgajivač marihuane i opijuma i sam osuđen na deset godina zatvora zbog krijumčarenja marihuane. Poznat je pod nadimkom El Suegro (punac). 

Ujak joj je bio ubijeni narkobos Ignacio Coronel Villarreal, važan član Sinaloa kartela i jedan od ljudi u koje je El Chapo imao najviše povjerenja. 

Guzman se u Emmu zaljubio kada ju je vidio na lokalnom natjecanju ljepote u Durangu 2007. godine. Po nekim pisanjima Emma je u čast svoje kandidature na lokalnom "Coffee and Guava Festival"  morala organizirati party. Emma je svoju zabavu organizirala na Sveta tri kralja, a El Chapo je toga dana u grad stigao u pratnji stotine naoružanih muškaraca i javno objavio svoju namjeru da se s njom vjenča.

Imala je tada samo 17 godina, a El Chapo iskoristio je svoj utjecaj i osigurao joj pobjedu. Tada je ponijela titulu kraljice festivala, a na dan njezine krunidbe El Chapo je na proslavu pobjede doveo tri benda. Tada 47-godišnjak počeo se udvarati mladoj ljepotici, koja se s njim vjenčala na svoj 18. rođendan. Emma Coronel Aispuro | Author: BRENDAN MCDERMID/REUTERS/PIXSELL

FOTO: Reuters/Pixsell

Od krune se morala rastati na dan vjenčanja s El Chapom, kojeg je upoznala na proslavi koju je organizirao njezin otac 2006. godine. Njihovo vjenčanje održalo se pod budnim okom naoružanih čuvara, a samo su mu rijetki mogli pristupiti. Kad su ju pitali zbog čega se zaljubila u njega odgovorila je:

"Rekla bih da me osvojio sa svojim načinom komunikacije, i načinom na koji se odnosio prema meni, kako smo od prijatelja postali nešto više. Ljude osvaja svojim ponašanjem, uživljavanjem u uloge, načinom na koji ih tretira općenito", rekla je u razgovoru za LA Times, piše The Sun.  

Emma je 2012. godine rodila blizance u blizini Los Angelesa, no u njihovom rodnom listu rubrika ime oca ostala je prazna jer je Guzmanu tada glava bila ucijenjena na pet milijuna dolara.

"Ja svog supruga ne poznajem kao osobu kakvom ga oni žele prikazati. Divim mu se kao ljudskom biću koje sam upoznala i za kojeg sam se udala", rekla je u nizu intervjua za The New York Times.

Dnevnik.ba

Tagovi: